Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Η ΔΕΥΑ Αλ προέβη στην ανάρτηση των εγγράφων της σύμβασης που αφορούν την προμήθεια υγρών καυσίμων, ελαιολιπαντικών, βιομάζας (pellet)  για δώδεκα μήνες,  στις  ιστοσελίδες του ΚΗΜΔΗΣ & ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθώς και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των οικονομικών φορέων που ασκούν το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Για την ομοιομορφία των προσφορών και την καλύτερη αξιολόγηση τους ,η προσφορά θα πρέπει να γίνει σε έντυπο της ΔΕΥΑ Αλ, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα έγγραφα της σύμβασης. Οι οικονομικοί φορείς που προτίθενται να συμμετέχουν , χωρίς να παραλάβουν  το έντυπο της οικονομικής προσφοράς από τα γραφεία της ΔΕΥΑ Αλ, επιβάλλεται  να συμπληρώσουν το ακόλουθο υπόδειγμα αίτησης και να την αποστείλουν στο mail της επιχείρησης  e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Μέσω αυτής  θα ζητείται η οποιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση που προκύπτει και αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό της απευθείας ανάθεσης  . Επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή  ενημέρωση των ενδιαφερομένων άμεσα από την επιχείρηση αντιμετωπίζοντας τους όλους επί ίσους όρους για την ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού.

 

                                                                                                                                                                                                                                           

Για την ΔΕΥΑ Δήμου Αλεξάνδρειας

 

Περνετζής Αργύριος
Αναπ.Δ/ντης ΔΕΥΑ Αλ

 

Συνημμένα: Φάκελος Διαγωνισμού