ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξάνδρειας πρόκειται να προβεί στην ανάθεση της προμήθειας υλικών ύδρευσης και αποχέτευσης για τη Δ.Ε. Αλεξάνδρειας όπου θα διενεργηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με τα άρθρα 328 του Ν. 4412/2016 και 128 του Ν.4782/2021.

Παρακαλούμε την υποβολή σχετικής προσφοράς για τα ανωτέρω μέχρι την 19/06/2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ στα γραφεία (πρωτόκολλο) της Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας.(Δ/νση: Πλατεία Σιδ.Σταθμού, Αλεξάνδρεια ΤΚ 59300). Εναλλακτικά δύναται η αποστολή της προσφοράς σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω courier.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, τηλ:2333027965 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τις εργάσιμες ώρες και ημέρες της επιχείρησης.

Αρμόδιοι υπάλληλοι: Περνετζής Αργύριος , Αγοραστού Μαρία.

Για την ΔΕΥΑ
Δήμου Αλεξάνδρειας

 

Τόκας Σωτήριος
Πρόεδρος Δ.Σ ΔΕΥΑ Αλ

 

Συνημμένα: Φάκελος Διαγωνισμού